31.7.12


Heipähei~

Aika kuluu ihan älyttömän nopeesti, koulutki alkaa kohta ja oon pitäny blogia melkein vuoden! Oho, en ois uskonu :D 

On ollut kyllä hieman hiljaiseloa blogin puolella, joka johtuu siitä että olen odotellut Mollamania-tilaustani, ja en ole halunnut kuvata nukkeja ilman obitsuja.. Tänään paketti kuitenkin tuli, ja ajattelin kertoa sen sisällöstä (:

 Järkevimmät jo varmaan huomasivatkin että se sisältää ainakin obitsuja, mutta tilasin kahden 27-senttisen SBH-S obitsun lisäksi uuden neidin ja sille obitsun, nimittäin Little dal Penpenin joo ihan älyttömän typerä nimi.. :3 Nukke sai nimekseen Otome, itse tykkään siitä nimestä tosi paljon n____n Ada tuli kans Ranskasta jo aikoja sitte, ja toi mulle tuliaisiks pari ihanaa nukenvaatetta :>

Muhun on iskeny taas joku ompelumato, tein eilen paidan ja kaks mekkoo (toinen on tosin puolivälissä..), Ja tänää aion varmaa tehä lisää. Täs postauksessa näätteki varmaan niitä uusia vaatteita (:

Miks mä höpötän näin pitkään, vaik kaikki skippaa tekstin? :D No, joka tapauksessa tähän nyt vähän kuvia uudesta tulokkaasta ja ja muista nukeista :)

Paras kuva Anjusta tähän mennessä..Tossa vähän sen Adan tuoman mekon printtiä lähempää :>

Leikkasin Tsukikolle otsatukan, sopii ihan hyvin mun mielestä.


Ton paidan tein sellasen vihreen mekon lisäks :3

Söpö Meiko (:


 Huomasitte varmaan, että ulkoasu on muuttunut? C: Tarvitsisin kuitenki vielä kipeästi apua joltakin, joka tietää bloggerista jotain, nimittäin en saa noiden otsikoiden yms. väriä muutettua vihreästä mustaksi, ku en enää löydä sitä mistä sen vois tehä u___u Joten helppii? :>

Ja mitä pidätte uudesta ulkoasusta?

Kommentit pirstäis päivää

11 kommenttia: