20.8.12

Party Time!!

Hellou!

Eilen, 19.8, oli siis Mein yksvuotis :D synttärit, joiden kunniaksi päätin kuvata hänestä pienen shootin teille~ Lainassa isosiskon (everyoneheartdolls.blogspot.com) nuken peruukki ja kengät.

Pienimuotoisen putsailun, tarrojen poiston, lettien avauksen, leikkelyn ja harjaamisen jälkeen sain kuin sainkin isosta My little ponystani ihan kuvauskelposen, joten se saa esiintyä Mein kanssa shootissa :3

Tilaan Meille synttärilahjaksi vaatteita ja peruukin, mutta mutta en voi tehdä sitä vielä koska I don't have any money. Tilaan Otomelle ja Anjullekkin peruukit samalla (: Ääh, oon kauhees velas äitille (jo nyt), ja oon köyhä ;w;


Shoot: My little unicorn :3

Tuulitukka :D


Ja ei, en ole saanut aikaisesksi ommella tuohon huppariin sitä nappia.

Mutta, mitäs piditte kuvista? Ei ollu mitenkää erityisen hauskaa tuota kuvatessa, koska ulkona olin puun alla ja sitte ku sinnekki alko sataa nii jouduin menee sisälle. siitä syystä laatu on surkeeta ja asennot tönkköjä ja ykspuolisia, mut pitihän Meistä jotain kuvia synttäreiden kunniaks ottaa. ja teen nää postaukset varmaa melkein aina viikonloppusin, sillon kun on eniten aikaa kuvata jne (:


Viime postaukseen tuli vain 2 kommenttia, mutta pystyisittekö saamaan tähän postaukseen 6 kommenttia kun teitä on jo melkein 50 lukijaa? (:


+ extra
Ton värinen mun huone on nyt :--) (oli siis ennen sellanen ruma kukkatapetti)

-Cherry

7 kommenttia:

  1. Oi, tosi nättejä kuvia! Mei näyttää niin suloselta ton ponin selässä! ♥ Suoraan sanottuna varmaan parhaita kuvia sulta ikinä. ♥ Tykkäsin kovasti! Kuvien tunnelma oli kiva, laatu hyvä, ja mielestäni asennot oli monipuolisia, ei ollenkaan tönkköjä. :))
    Jatkahan samaan malliin!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! <3

    www.weheartpullips.blogspot.con

    VastaaPoista