13.9.12

Nukkesuunnitelmia, yeah :3

Hei~

Mun viikot on nykyyän ahdettu täyteen kaikkea, nii etten ehi melkee ollenkaa kuvata nukkeja ja olla koneella. Koulua on joko kolmeen tai 15 yli kahteen. Läksyi on hirvee kasa ja niiden kanssa menee yleensä suunnille (jos siis teen ne kaikki :D) jtn. 1,5 tuntii.

 Sen lisäksi on vielä kahtena päivänä Akrobatiavoimistelu ja yhtenä ratsastus. mulle jää siis maanantait ja torstait vapaiks ja niistäki ainaki toisena hillun kaverin kanssa tallilla :( Joten voin kuvata vaan viikonloppusin, nyyh.

Tein nyt tälläsen supertylsän postauksen nukkekuvien puutteessa. Ja muutenki oon "tauolla" joten ei mun olis tarttennu tätä edes laittaa tänne, lol.


Nukkesuunnitelmat part 7654356789Pullip Paja

Kaunis meikki ja chipit. Pukukin on ihana <3 Suunnittelemani luonne sopii täydellisesti (: Peruukin ostan jo etukäteen, joten toi ei tuu pysymään. Tää on 100% varma ostos, tosin en tiedä tilaanko seuraavaksi vai vasta jonkun muun jälkeen. Nimeksi varmaankin Alice.


Pullip Chelsea

Todella nätti nukke, jolla on kivat kasvot. Tästä tulisi vähän Tsukikoni tyylinen :3 Chipit ja peruukki vaihtuis. Stock asukin on ihana, vaikkei sillä mulle väliä ookkaan. Tärkeintähän nukeissa on meikki, koska kaiken muun voi ainakin muuttaa. Nuken nimestä en ole vielä varma. Ehkä Melanie tai Luna.


Pullip My Melody

Pitkäaikainen haavenukke. Ihana naama ja asu mutta kauheat hiukset ja aika rumat chipit mun makuun :D En luultavasti pysty ostamaan kalliin hinnan takia ;___;  Nimeksi tulisi Chihiro.Dal Chibi Risa

Tosi söpö Dal. Chipit ainakin vaihtaisin ja tietty obitsun. Asusta en muuten tykkää, mutta pipo on söpö :3 Nimestä ei tietoa.


TÄSTÄ VÄLISTÄ PUUTTUU YKSI KUVA, JOTA BLOGGER EI SUOSTUNU LATAAMAAN ;___;Byul Cocotte

Tää olis mun ainoa Byul. Meikit on täydelliset, ja tää nukke olis uus jäsen mun lolinukkekokoelmaan (Hello Kitty, Joujou, Yuki chan) Nimestä en vielä tiiä, mut luonne on jokseenki selvillä. Nimeksi voisi tulla Ami tai Ani.


Taeyang Richt

Nukkeperheeni ainoa poika, tulevasta nimestä ei tietoa.Siinä ne. Ton enempää en oo ainakaa aikomas ostaa, ja suunnitelmat saattaa joidenkin kohalla muuttua, niinku mulle on aina käyny :D Nää uskalsin kuitenki laittaa koska tää suunnitelma on ollu mulla jo aika pitkään ja pysyny samana.

HUOM! Nyt kun kerroin nimet yms. etukäteen, toivon, ettette matkisi, kiitos :)

Hellou~

3 kommenttia:

 1. Jos olisin sinä, niin ostaisin ihan ykkösenä pullip Chelsean~! Oon nähny Pajan livenä ja voin sanoo, et puku on KAWAII mut meikki EI oo musta kiva :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmh, nii jos sä olisit :D Mut mä rakastan sitä meikkiä, ja se sopii -niinku sanoinki jo- siihen mun suunnittelemaan luonteeseen. Ja Chelseasta en ees oo varma ostanko just sen meikin takia :D Mutjoo kiitos ku kommentoit :3

   Poista
 2. Pajassa mua häiritsee se, että luomet on nudet, mutta silti luomiväriä löytyy silmien reunoilta :/ Mutta muuten nätti nukke nwn Kivoja suunnitelmia. Pidän itse Taeyang Richtistä tosi paljon ^w^

  VastaaPoista