22.10.12

Vähän kuvia C:
LUKEKAA TÄMÄ JOS EHDITTE:

Just nyt haluisin oikeesti tietää pari asiaa :S
Mä en meinaa täl sitä et mul olis jotenki superkuuluisa ja hieno blogi, päinvastoin. Oon vaa miettiny et ku monella mun mielestä oikeesti huonolla blogilla (jota päivittä kerran vuodessa joku 7v) lukijat on jossain 100 paikkeilla, nii mikä niissä, ja tietty muissaki blogeissa vetää puoleensa? Mä haluun kyllä kirjottaa tänne ihan mitä mulle ittelle ja nukeille kuuluu, mut miten? 

Mitä mun pitäs tavallaan lisätä tänne, et olis mukavampaa lukea? Kuvatarinaa, pitäskö enemmän panostaa erikoisiin muokkauksiin, enemmän musashootteja ja harvoin pitkiä postauksia vai usein tosi lyhyitä vai ihan sekalaisesti, keskitynkö kirjotuksiin vai mitä mieltä ootte? (: 

Toivoisin että mahdollisimman moni lukija -tai joku muukin- kommentois tähän postaukseen mielipiteensä.
-Cherry
P.S. Juhlis valmistuu parhaillaan ;)

8 kommenttia:

 1. Pidemmät postaukset olis kivoja. ;) Ja et ole pitänyt tätä blogia vasta kun syyskuusta asti, joten siihen nähden sulla on ihan kivasti lukijoita. Ei se menestys hetkessä tule. ;) Sen oon itsekkin huomannut. Otetaan nyt esimerkiksi vaikka Tiiat, Katjat, Mellit sun muut huippubloggarit (öh mikä sana xdd). Ne on pitänyt blogiaan vuoden, yli vuoden, en nyt tarkkaan muista, mutta nekin on kivunnut huipulle vasta ihan kamalan monen postauksen jälkeen. Tämä on samalla muistutusta mullekkin. Tottakai kaikki haluaa heti ne 100-500 lukijaa, mitä jollain on, mutta niitä saan minäkin vielä odottaa. Blogiaan voi silti kehittää koko ajan ja jonain päivänä sulla on se 500 tai jopa enemmän lukijoita ! nwn

  Tää oli siis mun mielipide. :) Älä pahastu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en pahastu :) Ja idea oli se, että vaikka oon tosi tyytyväinen noinki isoon lukijamäärään mikä mulla on, nii miks jotku kuukauden blogia pitäneet tyypit vaa kerää niitä lukijoita ku magneetit vaikka blogissa ei olis mitää ihmeellistä.. Ja oon pitäny tätä blogia muuten jo vuoden + yliki, jos meinasit et oon alottanu vasta tänä vuonna :D

   Poista
  2. Niin, onhan se kummallista. Voi olla, että niillä blogeilla on sitten ollut joskus ennen joku huippublogi. nwn

   Poista
 2. Ihania kuvia ja GANGNAM STLE ON IHAN PARAAAAAAS~!!!
  Mut joo... Musta sun blogis on ihan hyvä, mut voi tehä ehkä pitempiä postauksia ^w^

  VastaaPoista
 3. Sull on hyvä blogi, ihan nytte vaan sanon. Sun postauksien sisältö on hyvää, oot tosi taitava kuvaamaan, sun kuvat on tosi kauniita, ja hyvälaatusia, mut postaukset sais olla ehkä hieman pidempiä nwn. Ja kT'eitäkin vois olla kiva saada vähän enemmän, mut ei oo pakko.
  Oon itseasiassa aika ihmeissäni sun lukijamäärästä. Siis näin hyvän blogin pitäis ehdottomasti saada enemmän lukijoita! Voisiko olla, että ihmiset ei vaan oo löytäny tätä blogia?
  Voisin vaikka mainostaa tätä hieman, on kyllä niin hyvä!
  Olet kyllä hyvän blogin tehnyt, tosi ihanan seleä, ja ihana!

  VastaaPoista
 4. Olen sitä mieltä että blogisi on erinomainen. Olet hyvä kuvaaja ja omistat kauniita nukkeja. Itsekin kyllä vähän hämmästyin lukijamäärästäsi, luulin että sinulla oli ainakin tuplasti enemmän. o.o Ei tosin paha tuokaan määrä. Kun minulla oli n. 50 lukijaa, sain ehkä hyvällä säkällä yhden komman, joten siihen nähden sinulla on asiat aika hienosti tämän blogin suhteen! :)
  On muutamia tapoja hankkia lisää lukijoita. Esimerkiksi se, että kun kommaa toisten postauksiin enemmän, suurin osa luultavasti jossakin vaiheessa kommaa takaisin, eli myöskin liittyy lukijaksi. ;) Toinen on vain sinnikäs postaaminen. Kyllä niitä lukijoita ajan kanssa tulee. Mielestäni blogissasi ei ole mitään vikaa, enkä oikein ymmärrä miten ihmiset eivät ole tätä blogia löytäneet!
  Ehkä voisit laittaa tuon lukijat-palkin tuonne sivuun, eikä tuonne alas, sillä itse en edes huomannut koko palkkia ennen kuin oikein rupesin etsimään (voi tietysti myös johtua vain siitä että olen tyhmä). :''D

  Ihania kuvia muuten! Kaikki neitokaisesi ovat kovin nättejä! n___n Laatukin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krhm, mites lauseeni jäi tuolla tavalla kesken. 8DD (Sitä se teettää kun on illalla väsyneenä koneella... :DD
   Tarkoitus oli siis kehua kuvien laatua. :D

   Poista
 5. Kiitti (:::

  Will: haluun ainaki toistaiseks pitää blogin järjestyksen tälläsenä mittasuhteiden takia, siks lukijapalkki on alhaalla :)

  VastaaPoista