17.12.12

Before & After


Heijj !

En tänään jaksanut kuvata mitään uutta, joten tällä kertaa kollaaseja. Kollaasit ovat ennen- ja jälkeen- tyylisellä tavalla tehty (: En keksi muuta höpistävää, joten kuvien pariin.


Ensimmäiseksi tietty Mei, onhan hän eka nukkeni. Mei on kokenut varmasti eniten erilaisia muodonmuutoksia ja mun kokeiluja ku muut nuket :DD

Uutta:
-Obitsu vaihdettu
-Peruukki vaihdettu jo kolme kertaa
-Chipit vaihdettu, kahdesti
-Meikkeihin en ole tehnyt muutosta, ne on kivat noin.Toisena nukkena tänne tais rantautua Tsuki :)) Se nyt ei oo vielä ehtiny kokea juuri mitään vaikka onkin nyt yli vuoden täällä asustanut (herranjumala mä en oo järjestäny sille mitään synttäripostausta omgomg!!). Yllä oleva kuva on lievästi sanottuna vammanen, mutta toi oli joku salamankokeilukuva, ja en löytäny muita kuvia uudella tukalla.

Uutta:
-Peruukki vaihdettu kaksi kertaa
 -Obitsu
-Uudet chipit
-Ripsiä lisätty
-Myöskään Tsukikon meikkiä en ole halunnut muokata.


Anjuhan se siinä :3 Hyijyi, en millään pysty enää edes ajattelemaankaan tota kolmoskroppaa, hyihyihyi se oli kauhea P:

Uutta Anjussa:
-Obitsu
-Uudet chipit, eivät ole kyllä pysyvät koska noi ei sovi..
-Hänelläkin kahdesti vaihdettu peruukki :D
-Ripsiä olen lisännyt
-Meikissä ei muutoksia


Otomen kohdalla ei ole ehtinyt tapahtua minkäänlaista muutosta peruukin lisäksi. Mulla ei oo edes yhtään kuvaa Otomesta stock-vartalolla, koska vaihdoin obitsun heti nuken tultua paketista ulos xD Tosin en mä kyllä näillä näkymin mitään muuosta haluakkaan, koska nukke on hyvä näin.


2 kommenttia:

  1. Hauska idea tehä kaikista nukeistas tommoset ennen ja jälkeen kuvat :3 jaja Anjuu (ja kaikki muutki ofc) on ihana ja ois aika mielenkiintosta nähä Anjuu sinisil chipeil :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos :3 Ja hyvä idea, saa nähä mitä tilaan sille. (::

      Poista