6.4.13

Say hello to Milka (:


Milka


Nimi: Milka

Lempi/kutsumanimi: Ei päätetty vielä (:

Malli: Pullip gothic lolita Yuki chan

Ikä: 16v, saapumisaika joulukuussa 2011.

Tyyli: Milkan lempiväreihin lukeutuvat niin liila, vaaleanpunainen, musta kuin valkoinenkin. Milka liikkuu pääosin mekoissa ja hameissa. Korkeapohjaiset kengät on ykkösasuste. Milkan keskipituiset hiukset ovat melkein aina auki. Ei pidä koruista.

Menneisyys: Olen päättänyt lopettaa kuvatarinat, joten menneisyyttä ei ole.

Muuta: Milkan luonne on moniulotteinen. Nukella on sydän puhdasta kultaa ja aikeet aina ystävälliset, mutta todella huonon onnen ja kömpelyyden takia Milka yleensä onnistuu vain pahentamaan asioita. Milka on tuntemilleen nukeille ystävällinen, mutta on hieman ennakkoluuloinen uusia nukkeja kohtaan.
Juu, mietitte varmaan että mitä toi urpo selittää? No, mä vähän niinku kyllästyin Tsukiin.. Olin jo myymässä nukkeja, mut hetken mielijohteesta päätinki "vaihtaa" yhen nukeista. Revin tekotimantit irti Tsukin naamasta, vahdoin peruukin, muutin nimen, tyylin, koko luonteen. Pidän Milkasta tosi paljon, vaikka siitä ehkä tulikin vähän saman tyylinen kuin Mei ja Anju. Kuvatarinoitakaan en haluu enää edes yrittää, koska ne on liian työläitä ja aikaavieviä, mun oma aika ei riitä edes kaikkeen tarpeellisempaan nytkään. Kohta saan varmaan rahaa, ja voin sitte laittaa tilaukseen uudet chipit Milkalle, parit kesäsukkahousut nukeille, pari mekkoa, lisäkäsiä ja Milkalle kahet kenkulit (:

Pari extrakuvaa löytyi vielä (:

♥: Cherry


8 kommenttia:

 1. Milka on ihana♥ Ihana toi uus peruukki ♥ mistä tilasit? owo Ihanat vaatteet noissa kuvissa >3<

  Tulee mieleen tosta Milka-nimestä se Milka suklaa :D

  VastaaPoista
 2. MITÄH ET OO KERTONU MULLE MITÄÄ ! :D no joo mut milka on ihana <3

  VastaaPoista
 3. Tokuka: Haha kiitos (: Peruukin ostin isosiskoltani, se on sen joskus tilannu molliksesta. Ja joo, nauroin sille itekki ku tajusin, vielä ku noi hiukset on liilat niinku sen suklaan paperiki :D

  Ada: Nii oon salakavala :D Juu kiits (:

  Joanna: Kiitus sullekki (:

  ♥: Cherry (blogi vammaa ja väittää et en oo kirjautunu joten sanon anona)

  VastaaPoista
 4. Hän on ihana!! ♥ ♥ ♥


  Hei,
  Olet blogini (mimosannukkeblogi.blogspot.com) lukija. Näkyvätkö postaukseni hallintapaneelissasi? Bloggerin kanssa on viime aikoina ollut ongelmia, eivätkä postaukseni ole näkyneet kaikille. Jos kärsit samasta ongelmasta, kuin monet muut, toimi seuraavasti:

  1. Mene osoitteeseen mimosanukkeblogi.blogspot.com
  2. Etsi sivupalkista kohta "Jäsenet". "Jäsenet"-sanan yläpuolella pitäisi lukea käyttäjätunnuksesi nimi. Jos sitä ei näy liity uudelleen lukijaksi.
  3. Klikkaa käyttäjänimesi alta kohtaa "asetukset" ja sen jälkeen paina "sivuston asetukset". Avautuu uusi välilehti, jossa lukee mm. "Kuraudo -asetukset". Sivun oikeassa reunassa on linkki: "Lopeta tämän sivuston lukeminen". Paina siitä ja paina sen jälkeen uudestaan ilmestyvästä ikkunasta "Lopeta lukeminen".
  4. Liity uudelleen lukijakseni.
  5. Odota että postaan seuraavan kerran ja seuraa näkyvätkö postaukseni hallintapaneelissasi.

  Jos nämä ohjeet eivät auttaneet ota yhteys minuun!

  Mimosa

  VastaaPoista
 5. Uii :3 Milka on tosi ihana ja älä lopeta kuvatarinoita ne on kivoja :D

  VastaaPoista