25.12.15

Pullip Hello Kitty myynnissä!!

Moikka!

Tosiaan, en tiedä seuraako oikein kukaan enää tätä ikivanhaa blogia, kun en ookkaan täällä bloggerissa käynyt melkeen kahteen vuoteen (:D) nukkeilun lopettamisen jälkeen. Anju ei kuitenkaan mennyt kaupaksi silloin aikanaan, ja siitä lähtien se on lojunu laatikossa ilman käyttöä. Nyt kuitenki palas mieleen, joten ajattelin vielä laittaa uudestaan myynti-ilmon tänne, jos jotain kiinnostais ostaa :) Olis kiva vihdoinki saada myytyä se pois nurkista, niin alensin nyt vielä parilla kympillä hintaa, vaikka se oli naurettavan halpa Hello Kittyksi jo aikasemmalla hinnallaan.. Tässä vaiheessa sillä parilla kympillä ei kuitenkaan ole enää niin paljon merkitystä mulle :D

Huomioitavaa:
 • Toimitus mielellään vain Suomeen
 • Laita varaus vain jos sinulla on varmasti rahat kasassa ja olet saanut luvan nuken ostoon 
 • Varaukset tähän postaukseen, en lue juurikaan vanhojen postauksien kommentteja
 • Varausviestiin aina myös sähköposti!
 • Maksut tilille, koska kyse suuremmista summista joita ei siis kannata postittaa
 • Kun rahat näkyy tililläni, lähetän nuken postissa s-postilla antamaasi osoitteeseen.
 •  Myyn nuken mielellään kaikkine varusteineen pakettina, enkä siis yksittäisiä vaatteita


  Pullip Hello Kitty

  Kasvot naarmuttomat, hyvässä kunnossa. Ripsiä lisätty hieman (ei eroa juurikaan alkuperäisestä, saa irrotettua myöskin) ja silmät vaihdettu jäänsinisiin. Mukana saa halutessaan myös hieman vahingoittuneet alkuperäiset silmät, jotka saa korjattua lähes uuden veroisiksi ruskealla maalilla (takaa maalataan kuluneet kohdat uusiksi, tällä toimenpiteellä niiden pitäisi korjaantua). 27cm SBH-S obitsu. Alkuperäinen peruukki, kiharat hyvässä kunnossa. Stock-asu lukuunottamatta töppösiä, alushousuja ja lapasia. Mukana tulee myös ständi & keräilykortti. (Mukaan saa halutessaan myös 6 kpl dal-kokoisia lisäkäsiä & Hello Kittyn alkuperäisen laatikon.)

   Hinta: 140€ + postit (alkuperäishinta n. 230€) 


    Löysin lisäks vielä joitakin pullipin/dalin vaatteita ja yhen peruukin joita en ollu vielä myynyt, jos jotain kiinnostaa niin voin laittaa niitäkin vielä myyntiin (mm. pari mekkoa, neulehuppari, legginssit)!
  -Cherry

5 kommenttia:

 1. Voisin olla innokas tyttösen ostamaan. c: Saisinko kuitenkin ensin nähdä parempia kuvia? Pystyisitkö sähköpostilla niitä laittamaan? ^^
  -Sähköpostini on: mitimako(ät)hotmail.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko vielä nukkea myymässä? Et ole vastannut minulle, joten päätin vielä kysyä uudestaan. ^^"
   Ymmärrän kyllä jos kiireitä on ollut.

   ~Mimu

   Poista
 2. Hei, anteeksi kommentoin anonyymina en jaksa kirjaitua google-tililleni mutta siis saattaisin tahtoa ostaa tämän oikein söpön neidin, onko enää mahdollista?

  VastaaPoista
 3. Onkos enään myynnissä t. satavarma ostaja? :)

  VastaaPoista
 4. Olen olen kiinostunut mutta en vielä osta

  VastaaPoista