1.2.13

Desucon Frostbite


Moikka taas (: En oo oikeen postaillu nyt pitkään aikaan. Syyksi voin ihan suoraan sanoa että ei oo vaan kiinnostanu. Ei oo tarpeeks aikaa ja halua ottaa se kamera käteen ja lähteä ulos.. Okei, kyllä siihen on myös vaikuttanu kouluasiat, kuten kokeet joita alkaa taas tulla..


Anjua ja Otomea en jaksa edes yrittää kuvata omalla kameralla kun tiedän ettei siitä tule mitään. Tsukikosta otin muutaman kuvan, se tuntui ainoolta kuvattavalta tällä hetkellä, mut ne meni niin pilalle etten viittiny julkasta tähän.. Oon kipeesti uuden kameran tarpeessa jo nyt, vaikka saan sellasen vasta parin vuoden päästä.. D: Mein kanssa mulla ei oo ollu mitään inspistä kuvien suhteen. Sen obitsu on aika mäsänä ja naamassa naarmuja ja kolhuja. Ne on kyllä ollu sillä ihan ekoista miiteistä asti, mut tuntuu ku ne tulis joka shootissa aina enemmän ja enemmän esille.. Vaatteitakaan neidille ei millään meinaa löytyä, vaikka niitä on tossa laatikollinen :D Kaikki taitaa siis olla vaan mun omasta asenteesta ja ajasta kiinni, ei niinkään nukeista. Jotkut on varmaan odottanuki niitä mun lupaamia vaatteita, niissä saattaa vähän kestää ennenku tulee tänne blogin puolelle..


Otsikkoon. Oon siis menossa tonne Frostiin yhen kaverini kanssa. Hui että, ku aika on menny nopeesti :D Ihanku olisin just äsken vasta ne liput tilannu.. Btw, laitan sinne varmaan lolit, ja otan yhden nukeistani mukaan. Tuolla blogini alapalkissa on kysely, jossa voi äänestää kenet otan mukaan. 


HUOMHUOM; LUKEKAA TÄMÄ!!

Minulla olisi myynnissä yksi ylimääräinen ranneke Desucon Frostbiteen, alkuperäisellä hinnalla. Jos oot kiinnostunu, niin laita kommenttiisi se, luen kaikki kommat (:


-Cherry


5 kommenttia:

 1. EHANAAAA! Mää tuun halailee sua frostis. < 3 :>>
  IHANAAAA!

  VastaaPoista
 2. HEIHEIHEI MÄ VARAAN SEN LIPUN :) ! sain äitin suostuteltuu ja haluunki sinne XD

  VastaaPoista
 3. Niin olisin sen lipun halunnu, mutta meni jo...? 11 helmikuuta hankin kummiskin sen cossipuvun, seuraavaa varten c;

  VastaaPoista
 4. Voi että ku mäki haluisin tulla, mut en tiiä nois jutuis paljoo mitään, eikä oo taitoo/rahaa hankkii cossipuku :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullakaa oo mitään cossipukuu, ihan loleissa tuun. Kannattaa tulla ainakin seuraavaan, jos sulla ei oo tähän lippua (:

   Poista