8.2.13

Tsukiko on söpöpöpö :3

Pitkästä aikaa taas kuvien kera täällä (: Oon nyt viettäny muutaman päivän kipeenä kotona, ja eilen nappasin Tsukikon kainaloon ja kävin ottamassa ruokapöydällä muutaman kuvan. Melkein kaikissa kuvissa näkyvä kuviollinen mekko on tulossa myyntiin kolmella eurolla, heti kun sen vain laitan kaupan puolelle. Viimeisestä kuvasta muokkasin myös uuden bannerin :3 Ulkoasukin koki pienen muutoksen, mitä pidätte?♥: Cherry8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia Tsukikosta! Tykkäsin paljon kuvista, koska nukke ja kuvauspaikka sopi jotenki kivasti yhteen. Tajusin vasta äsken, että Tsukiko on tosi söpö 8) + Ihana mekko.
  Tykkään uudesta ulkoasusta ja banneri sopii siihen hyvinn c: Kiva, että laitoit noi jutskat tohon sivuun vaihteeksi :D
  Odotan innolla seuraavaa postausta!

  VastaaPoista
 2. Tsukiko se on SÖPÖ!♥ Banneri ja ulkoasu on hyvä!^w^

  http://nukkenimun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Aww. Ihania kuvia. Ulkoasu on suloinen <3 Tsukiko on kyllä ihana! <3 (mutta mä en itse tykkää niistä lävistyksistä hirveesti hyvä jos itse tykkäät se on tärkeintä ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista (: Niiden ei oo tarkotus olla mitään "lävistyksiä", vaan lähinnä osa meikkiä/koristeina ja oon itekki miettiny et ottaisin ne pois, mutta ne on jotenki osa Tsukikoa ja tekee siitä erilaisen, joten se siitä :D

   Poista
 4. Kivoja kuvia. <3
  Toivoisin lisään kuvia Otomesta. :3

  www.weheartpullips.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Ihania ja söpöjä kuvia <3<3<3 Ulkoasusi on hieno ;)

  www.dollsgame.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. tsukiko on nii ihana! c: oon kateellinen >8

  > acrossthebond.blogspot.fi

  VastaaPoista