28.4.13

Nukkehaaveita + kuvia


Heei c: Mulle tuli yhtäkkiä aivan kamala nukkekuume, vaikka pari viikkoa taaksepäin nii olin jo lopettamassa koko touhun. Milka ja Mei innostaa erityisen paljon, Anjukin on nyt kivempi kun oon vähän leikelly niitä sen ylipitkiä hiuksia ja vahtanut silmät. Nyt kaikki nuket taitaa olla valmiita (ainakin melkein). Ikinä en kyl varmaan lopeta täysin niiden muokkaamista, koska mun mielipiteet muuttuu iän myötä. Mut asiaan. Selasin pitkästä aikaa nukkekauppoja, ja ai että ku tekis mieli ostaa uus nukke! Löysin pari niiiin ihanaa pullippia, ja yks jota oon jo aikasemmin haaveillu, dal. Oikeestaan mulla on parit ylimääräset chipitkin jo valmiina, jos saan tänne jonkun tilattua (en kuitenkaan vielä, koska rahaa on kerättävänä aika paljon).




Dal Kaname Madoka

Pitkäaikainen unelmanukke, joskus suunnittelin tälle jo jotain saapumistarinan tapaista, mut ne suunnitelmat töppäs siihen etten enää tee niitä tarinoita.. Tän nuken kohalla tekisin jo isompia muutoksia, chippien, peruukin + obbarin vaihto ja sitten luomien värjäys, koska noi pinkit on järkyt. Kaikin muin puolin meikki on tosi hieno ja söpö, joten nukke kannattaa silti ostaa. Ajattelin hankkia sen eBaystä nudena, niin etten kuluttais rahoja vaatteisiin vaikka ne söpöjä ovatkin. (:



Pullip Marie Antoinette

Älyttömän mielenkiintonen meikki. Ehkä vähän barbimainen, mut peruukin ja chipsit vaihtamalla tulis ihana! Naama on tosi omalaatunen ja siks tästä tuli kyllä ihan listaykkönen mun nukkehaaveissa. Niin. Haaveissa. Tämäkin on Pre-order, ja ihan hemmetin kallis. Saa nähä pystynkö ostamaan jotain noin kallista, alennuksessakin 152$ Okei, mun molemmat pullipit on maksanu enemmän, mut en viittis ostaa enää mitään kalliimpaa ku ei sitä koskaan tiedä millon loppuu innostus. Lähiaikoina ei kyllä silti
ainakaan..




Pullip Classical Alice

Mun mielestä tosi kaunis nukke, stockikaan ei hullumpi. Meikki on ehkä vähän tavanomainen, mut tosi kuvauksellisen näkönen ja olonen. Tykkään huulista ja ripsistä tosi paljon! Posket on nätit, koska niissä ei ole "liikaa" meikkiä. Nukke on Pre-order, joten en oo varma ostanko/ehinkö keräämään tarpeeksi rahaa.


~♥~


Siinäpä ne. postaukseen sisältyy kyllä muutakin kun nukkehaaveita (; Taisin mainita jossain postauksessa tilailleeni nukeille vähän vaatteita yms, ja paketti saapui postiin maanantaina. Tilasin mm. 

~ Milkalle ja Anjulle chipit
~ 2 mekkoa
~ Milkalle pääkallosaappaat ja kesäkengät
~ Pipon, muokkailen siitä kivemman heti kun ehdin..
~ Milkalle yhdet ja Meille kahdet sukkahousut (Mein sukkikset blythen kokoa)


Eilen kuvasin kaikkia nukkeja (paitsi Otomea), ja sain lainata isosiskon kameraa, ku onnistuin hetkellisesti kadottamaan omani (okei oon vaan laiska ettimään). Teiän mielipiteenne kuvista olisi kiva kuulla kommenttiboxissa (:






















Mulla oli vielä muutama kuva Meistä ja pari yhteiskuvaa, mut ettei tästä tulis liian pitkä niin laitan ne seuraavaan postaukseen (: ~ Loppuun vielä kuvat uusista chipeistä lähempää ;)











♥: Cherry


7 kommenttia:

  1. Ihanat chipit kummallakin ♥ :3 ja kivoja nukkehaaveita.

    VastaaPoista
  2. Awww♥ Postasit ! ^^ Oon ottanu (; Ihania nukkesuunnitelmia sulla. Itekkin tykkään tuosta Pullip Classical Alicesta ^w^ Kivoja vaatteita tilasit, Tykkään ihan hirveesti tuosta piposta ja noista pääkallokengistä (8 ne on nii ihanat ♥ Sun nuketkin on nii übersöpöjä ja kuvauksellisia ^-^
    PS. Chipit ovat tosi suloiset nukeillasi ((8 ♥

    http://nukkenimun.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. classical alice on ihana♥ Kiitos kommasta, sun blogi on muuten kiva (: Blogger vammaa nyt mul sillai etten pysty hetkeen liittyy lukijaks mut sitte ku pystyn nii liityn! :3

      Poista
  3. Osta se dal! Ne on niiiiiiin söpöjä kun niille hankkii obitsun ^w^ Nii ja sun nukkes on tosi nättejä nyt (olihan ne ennenkin) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, onhan ne dalit söpöjä obitsulla, mut ainaki Mein obitsu (23cm sbh-s) on aika sellanen löysä ja ei pysy kunnol pystyssä, nii en oo varma ostanko tota dalii just sen takii :D Kiitos (:

      Poista
  4. Haastoin sut!

    www.dollsgame.blogspot.com

    VastaaPoista