11.7.13

Milka & Kazuno


Heyy !~ Oon nyt tooosi tosi innostunu kuvaamaan nukkejani, joka tuntuu tosi oudolta ku pari kuukautta taaksepäin halusin melkein myydä kaikki. Jos olis rahaa niin ostaisin vielä yhden (ainakin :D) nuken, mut heppailu ja muut kuten vaatehankinnat vie niin paljon rahaa ettei oo yksinkertasesti varaa.. Ehkä myöhemmin sitte (:

Yks päivä kuvailin vähän Adan kameralla Milkaa ja adan Kazunoa kun oltiin käymässä rannalla ja adalla oli jotain parempaa tekemistä :D Muokkaamattomilla mennään tällä kertaa n__n


ps. klikkailkaa kuvia "isommaksi", parempi laatu! ;)

Kuten monet varmasti huomasivat, olen muokannut taas vähän Milkan ulkonäköä c: Chipit vaihdoin takaisin, koska 1. uudet olivat ihan liian tummat, 2. Milka ei näyttänyt Milkalta niissä xP..
Myös luomiin halusin jotain uutta, ja hetken mielijohteesta laitoin niihin tollasia kukkia. Ei oo mitkään hienoimmat, mutta lähinnä kokeilu vain.

ainiin, Kazuno-kuvia vielä nwn


Löysin jostain laatikon pohjalta tollaset uimashortsi-kokeilut ja päätin ottaa mukaan kokeiltavaksi Adan taeyangille :D ihan hyvinhän ne sopi muttei mitkään hienot .. :D
Peeäs. Muistakaahan käydä kommentoimassa edelliseen postaukseen tai vastaamassa kyselyyn koskien 'juhlapostausta' sivupalkista! :)

:Cherry

5 kommenttia:

 1. Ihanat noi Milkan luomet ja tykkäsin kovasti Kazunon kuvista :D

  VastaaPoista
 2. Oi, Milka on tosi kaunis. c: ♥ Luomet on tosi hienot. n___n
  Kazuno on kanssa tosi komea~ Hyvin sopi shortsit poitsulle :DD
  Ihania kuvia ja kauniita kuvauspaikkoja! ;3 ♥

  VastaaPoista
 3. Milka on suloinen neitonen :) Ja sulla on ihaba blogi! <3

  mydollsland.blogspot.fi

  VastaaPoista