1.7.13

Ilmoitusasiaa + kuvia ~


Moikka:3 Ihan tähän alkuun pieni muistutus ihanille lukijoilleni (joita on muuten jo melkein 90, ihan mahtavaa!!), että heinäkuun jälkeen blogia ei voi enää seurata google readerin avulla niinkuin ennen, joten jos haluatte vielä seurailla blogia (ja olette tehneet sen aikaisemmn juuri google readerilla ettekä bloggerin lukulistalla niinkuin useimmat) niin se onnistuu tästä lähin Bloglovin'in tai vaikka sen bloggerin lukulistan kautta. Sivupalkin kuvasta pääset seuraamaan blogia bloglovin'issa.

Tämän postauksen shootti on kuvattu juhannuksen aikaan maalla, ja Anjun lisäksi kuvissa esiintyy Adan pullip, Asuka. En muuten tiedä miksi, mutta blogger heitti osan kuvista ihan mössöksi, joten klikkailkaa kuvia niin pitäisi näkyä parempi laatusena :)












 Toivottavasti piditte! :3 Mielipiteen voi kertoa kommenttiboxissa, postausideat olisi myös enemmän kuin tervetulleita. Vaihdoin taas hiukan ulkoasua, mitä pidätte? :)







♥:Cherry



6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ^^ Nyt akiasi viimein kirjauduin blogloviniin :D ^^ Nukkesi ovat niin söpöjä ♥

  VastaaPoista
 2. ihana postauuuuuuuuuuuuuuus :):):):) ootko nyt tyytyväinen ku kommentoin? ;)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia. c:
  Anju ja Asuka ovat molemmat hirmu suloisia. ♥

  Olen pahoillani kun olen ollut näin superlaiska kommentoija. T^T Yritän parantaa tapani ja kommata useammin, sinä ja ihanat nukkesi kyllä ansaitsisitte mielestäni enemmän kommentteja. c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitoss♥ Haha mäkin oon ollu aika (okei tosi) laiska sun blogiin kommentoinnissa, yritän parantaa tapani kun säkin kommentoit aina välillä näihin mun postauksiin niin kivasti ::D

   Poista